Om RAA Billardklub

Klubben blev stiftet i 2005

RAA Billardklub er en forkortelse af ”Rødekro-Aabenraa Billardklub”. Klubben har omkring 60 medlemmer i alderen 10-86 år, hvoraf ca. 15 % er kvinder.

1. september 2015 flyttede vi til Uglekær 1 i Aabenraa
I klubben har vi 4 kegleborde, 1 snookerbord samt 2 caramboleborde, desværre er der ikke plads til vores poolbord pt., men så længe det ikke er turnering man skal spille, kan man også sagtens spille pool på et keglebord, så her er noget for enhver smag. Vi har således både keglebillard, snooker, carambole og pool på programmet.
Vi er medlem af både DDBU (Den Danske Billard Union) og Parasport Danmark (tidl. Dansk Handicap Idræts Forbund).
Vi har åbningstider både formiddage, eftermiddage og aftener i løbet af ugen, hvor et af vore medlemmer har vagten.

Klub med plads til alle

I RAA Billardklub værner vi meget om det sociale. Vi kan godt lide at hygge og ”ordne verdenssituationen” over en kop kaffe, og afholder mange forskellige arrangementer, hvor det sociale er i højsædet.
Ud over det sociale, er billard godt og sundt for dem, der af en eller anden grund ikke kan/vil dyrke de mere traditionelle sportsgrene. Med andre ord kan folk med handicap sagtens være med her. Vores nye lokaler er handicapvenlige, i gadeplan og uden trapper.

Billard er også en sport, hvor man i høj grad kan få et familiefællesskab, og billard kan dyrkes på lige det niveau man selv ønsker, hvad enten det er for hyggens skyld eller man, som konkurrencemenneske, ønsker at spille på turneringsplan.

Vi har i årenes løb vundet landsmesterskaber i flere discipliner. Vi er desuden med i et seniorsamvær, hvor vores pensionister hen over efteråret/vinteren spiller turneringer.
Man kan dygtiggøre sig yderligere ved deltagelse i forskellige kurser, som udbydes i DDBU-regi.

Her er kort sagt:
Plads til alle!

Stor tak til vores sponsorer

soucebynet
Innocon
sydbank
bitten og mads klausen fond
grant
Skærmbillede 2024-01-28 kl. 15.38.44
Søren Søgaard
previous arrow
next arrow